Accesarea şi folosirea acestui site, cât şi a magazinului online www.engravartdesign.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare, expuse mai jos.

Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Engravart Design S.R.L. îşi asumă dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni si Condiţii precum şi orice modificări site-ului www.engravartdesign.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni si Conditii, puţeti citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

Toate produsele comercializate în magazinul nostru online www.engravartdesign.ro, sunt creaţii proprii, realizate în atelierul nostru.

 

  1.       DEFINIŢII ŞI TERMENI

Engravart Design – este denumirea comercială a Engravart Design S.R.L., persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social în localitatea Târnăveni, str. Soimilor, nr. 66, jud.Mureş, cod postal 545600, avand număr de ordine în Registrul Comerţului J26/1470/2018, cod unic de înregistrare fiscală 39959773.

Vânzator – Engravart Design prin Site-ul www.engravartdesign.ro.

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică, care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care îsi face un cont pe site şi efectuează o comandă; sau efectuează o comandă fără crearea unui cont, prin furnizarea datelor necesare contactării, facturării şi livrării comenzii.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obţine acces la conţinut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Engravart Design (electronic, telefonic, etc).

Utilizator – orice persoană fizică care are varsta peste 16 ani, sau persoană juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, şi-a dat acordul cu privire la Termenii si Conditiile acestui site.

Site – magazinul online găzduit la adresa web www.engravartdesign.ro şi subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător si cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenţia sa de a achiziţiona bunuri de pe Site.

Bunuri – orice produs listat pe site, inclusiv produsele mentionate în comandă, care urmează a fi furnizate de catre vânzător, cumpărătorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract – reprezintă contractul la distanţă încheiat între vânzător şi cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a vânzătorului şi a cumpărătorului.

 

  1.       CONFIDENŢIALITATE. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Engravartdesign.ro se obligă să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi a informării acestora, cât şi pentru livrare şi facturare.

Informaţiile cu caracter strict personal sunt opţionale. Informaţiile de contact sunt obligatorii în cazul în care doriţi să comandaţi online, folosind site-ul www.engravartdesign.ro şi au ca scop posibilitatea de a va emite factura şi de a vă contacta pentru livrare.

Informaţiile de contact nu vor fi publice şi nici nu vor fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate în prealabil.

Website-ul este securizat prin certificat SSL, care garanteaza că informaţiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

Engravart Design SRL nu poate fi făcuta responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

 

  1.       COMANDA

Comanda primită de la client este considerată un contract şi se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanţă. 

O comandă, odată expediată, reprezintă un angajament ferm de cumpărare a produselor respective, precum şi faptul că aţi acceptat termenii şi condiţiile precizate la acest capitol.

Clientul/Utilizatorul poate efectua comenzi pe site, prin adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza comanda, optând pentru una din modalităţile de plată disponibile. Odata adăugat în coşul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage dupa sine înregistrarea comenzii, implicit nici rezervarea automată a produsului.
Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare online, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.
Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că Engravart Design S.R.L.  poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Engravart Design, în orice situaţie în care este necesară contactarea clientului.

Engravart Design  poate anula comanda efectuată de către client, în urma unei notificari prealabile adresate clientului, fără nicio obligaţie ulterioara a vreunei părti faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
– neîncasarea contravalorii comenzii, în termenul specificat pe factură, în cazul în care se opteaza pentru plata prin transfer bancar;
– datele furnizate de către client, pe site  sunt incomplete şi/sau incorecte.

Ne rezervăm dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva această alegere.

În cazul în care un client plasează o comandă iar apoi refuză primirea coletului de la curier (cu excepţia cazului în care coletul este deteriorat), Engravart Design S.R.L. îşi rezervă dreptul de a transmite Clientului o notificare de plată pentru valoarea livrării comenzii, returului acesteia şi oricaror alte costuri implicate în livrarea, ambalarea şi pregătirea comenzii, ce pot fi dovedite de Engravart Design cu documente (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, art.10, alin. a). Clientul se obligă să achite suma înscrisa în notificare în termen de 3 zile lucrătoare. Dupa expirarea acestui termen, Engravart Design S.R.L. va avea dreptul de a lua toate măsurile legal disponibile pentru recuperarea creantei.

  1. Plata si livrare

Engravart Design are disponibile urmatoarele medode de plata:

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar, se realizeaza in baza facturii proforme, trimise catre client pe mail, ulterior plasarii comenzii. In baza acestei facturi proforme, cumparatorul va efectua transferul bancar in contul specificat pe factura, pentru produsele comandate. In cazul in care se alege modalitatea de transport Curier, taxa de transport se achita separat la livrare, catre operatorul de transport.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, pentru comenzile online sau prin telefon, daca valoarea comenzii se incadreaza in limita sumei de 2000 Ron. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea, iar in cazul livrarii prin Posta Romana, plata se va efectua la operatorul Postei Romane.

Modalitati de livrare:

Curierat: Fan Courier

Engravart Design foloseste ca si metoda de livrare serviciul de curierat rapid Fan Courier (cu livrare in toate localitatile din tara) . Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. In cazul in care destinatarul nu este prezent la adresa de livrare, acesta va comunica curierului sau Engravart Design , numele si numarul de telefon al persoanei care va prelua coletul in numele acestuia. 

Pe colet vor fi trecute datele de contact( nume complet, numar de telefon, adresa exacta) ale Clientului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Orice modificare survenita dupa expedierea comenzii, va fi notificata prin email catre Engravart Design, la adresa: office@engravartdesign.ro

Fiind produse personalizate realizate pe comanda termenul de executie+livrare poate dura pana la 7 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. 

Daca aveti nevoie mai urgenta de produse si nu se incadreaza in timpul de livrare si executie specificat  mai sus, va rugam sa ne contactati la telefon : 0742900297

Taxe de livrare :

Gratuit – pentru comenzile peste 500 RON

Posta Romana: 14 RON

Fan Courier: 25 RON in raza de actiune a Fan Courier. Pentru km suplimentari, pretul transportului creste conform taxei suplimentare a Fan Courier.

 

  1.     LIMITAREA RĂSPUNDERII

Informatia prezentată poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare/redactare. Informaţiile prezentate pe site vă sunt oferite cu buna credinţa, din surse considerate de încredere. Nu garantăm că informaţiile sunt exacte, complete sau obiective.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot fi diferite faţă de imaginea afişata pe site(diferenţe ce se referă la culoare, nuanţă, textură, etc.).

Nu răspundem pentru întarzierile la livrare datorate curierului sau din alte motive.

Pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, deteriorările sau distrugerile cad in sarcina transportatorului.

 

  1.       GARANŢIA ŞI POLITICA DE RETUR

Conform OUG 34/2014 aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele şi fără a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Vanzatorul accepta returnarea oricarui bun, cu condiţia ca bunul returnat să nu fie deteriorat, să nu conţină urme de utilizare şi să fie returnat în ambalajul său original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate accesoriile şi etichetele ataşate.

Pentru a returna un produs, trebuie să ne trimiteţi o înştiinţare prin email.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de către cumpărator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 10 zile de la primirea bunului.

În cazul produselor fabricate pe comandă sau a produselor personalizate nu se acceptă returnarea produselor.

  1.       DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ -  COPYRIGHT

Site-ul şi toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe, produse etc.) sunt proprietatea vânzătorului şi sunt apărate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricărui element cuprins în acest site, fără acordul scris al vânzătorului, se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

 

  1.       NEWSLETTER

În măsura în care sunteţi interesaţi să primiţi newsletter-ul Engravart Design conţinând noutăţile apărute pe site-ul nostru precum şi oferte comerciale ale site-ului, vă puteţi abona în acest sens. Ulterior, veţi avea oricând posibilitatea să vă dezabonaţi prin trimiterea unui e-mail la adresa: office@engravartdesign.ro cu subiectul “dezabonare newsletter” şi menţionarea adresei dvs. de e-mail.

 

  1.       LITIGII ŞI DISPOZIŢII FINALE

Prin folosirea site-ului www.engravartdesign.ro, clientul se declară de acord asupra faptului că Termenii şi condiţiile enumerate mai sus sunt în conformitate cu legile statului român în vigoare.

Dacă orice altă problemă legată de bunurile oferite de vânzător nu este prezentă în articolele din prezentul document, aceasta se va soluţiona pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor. Daca această rezolvare nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa din localitatea unde vânzătorul îsi are sediul.