Plata si livrare

Engravart Design are disponibile urmatoarele medode de plata:

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar, se realizeaza in baza facturii proforme, trimise catre client pe mail, ulterior plasarii comenzii. In baza acestei facturi proforme, cumparatorul va efectua transferul bancar in contul specificat pe factura, pentru produsele comandate. In cazul in care se alege modalitatea de transport Curier, taxa de transport se achita separat la livrare, catre operatorul de transport.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, pentru comenzile online sau prin telefon, daca valoarea comenzii se incadreaza in limita sumei de 2000 Ron. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea, iar in cazul livrarii prin Posta Romana, plata se va efectua la operatorul Postei Romane.

Modalitati de livrare:

Curierat: Fan Courier

Engravart Design foloseste ca si metoda de livrare serviciul de curierat rapid Fan Courier (cu livrare in toate localitatile din tara) . Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. In cazul in care destinatarul nu este prezent la adresa de livrare, acesta va comunica curierului sau Engravart Design , numele si numarul de telefon al persoanei care va prelua coletul in numele acestuia. 

Pe colet vor fi trecute datele de contact( nume complet, numar de telefon, adresa exacta) ale Clientului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Orice modificare survenita dupa expedierea comenzii, va fi notificata prin email catre Engravart Design, la adresa: office@engravartdesign.ro

Fiind produse personalizate realizate pe comanda termenul de executie+livrare poate dura pana la 7 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. 

Daca aveti nevoie mai urgenta de produse si nu se incadreaza in timpul de livrare si executie specificat  mai sus, va rugam sa ne contactati la telefon : 0742900297

Taxe de livrare :

Gratuit – pentru comenzile peste 500 RON

Posta Romana: 14 RON

Fan Courier: 25 RON in raza de actiune a Fan Courier. Pentru km suplimentari, pretul transportului creste conform taxei suplimentare a Fan Courier.